PPC POOLS

PPC Pools is een jonge, Belgische zwembadproducent uit Waregem die zich specialiseert in de productie van hoogwaardige polypropyleen copolymeer (PPC) zwembadkuipen. Gecertifieerde kunststoflassers realiseren er elk zwembad volledig op maat van de klant en volgens de regels van de kunst.

VOORDELEN KUNSTSTOFFEN

Zo’n zwembad wordt compleet geassembleerd in de eigen productiehal en nadien door een netwerk van professionele plaatsers ingebouwd en ter plaatse afgewerkt. 

Naast gedetailleerd maatwerk heeft een zwembad uit polypropyleen copolymeer (PPC) ook het voordeel van snelle productie en plaatsing. Ideaal voor wie nog last-minute deze zomervakantie wil genieten van een verfrissende duik. Ook de duurzaamheid en eenvoudig onderhoud zijn belangrijke troeven.

OPLEIDING IN NIEUW KUNSTSTOFATELIER VAN VCL

De kunststofplaten worden naadloos met elkaar verbonden door extrusie- en hete luchtlassen. Hiervoor werkt PPC Pools samen met VCL. Nieuwe werknemers volgen gedurende drie dagen een opleiding op maat in het gloednieuwe kunststoflasatelier van VCL in Neder-over-heembeek. Onder begeleiding van een ervaren lasinstructeur worden ze wegwijs gemaakt in een beknopt theoretisch luik en leren ze tijdens een intensief praktijkgedeelte de eerste kneepjes van het vak.

Benieuwd naar meer realisaties van PPC Pools? www.ppcpools.be

Ook interesse in een opleiding kunststoflassen? Neem dan meteen contact op!