Leerjob

Leerjob

Leerjob: Een Innovatief Pad naar Professionele Uitmuntendheid en Werkgelegenheid!πŸš€πŸš€

In de voortdurend veranderende wereld van vandaag is leren de sleutel om nieuwe deuren te openen en veelbelovende kansen te grijpen. In deze geest zijn we trots om Leerjob te presenteren, een revolutionair project dat de weg opent naar professionele uitmuntendheid en werkgelegenheid.

Leerjob is meer dan alleen een trainingsprogramma. Het is een echte reis naar succes, waarbij jonge werkzoekenden zonder kwalificatie de kans krijgen om direct in het werkveld een vak te leren. Met aanvullende cursussen, hetzij bij Syntra, in een hoger onderwijsinstelling, of bij een sectororganisatie, krijgt elke deelnemer een uitgebreide opleiding, met minstens 150 uur theoretische training per jaar.

πŸ“… Dit pilootproject, dat loopt tot april 2027, vertegenwoordigt een gedurfde toewijding aan de toekomst van onze samenleving. Aan het einde van hun stage zullen de jongeren een evaluatie van hun competenties ondergaan. Hun succes stelt hen in staat om een erkende beroepskwalificatie te behalen, waardoor nieuwe carriΓ¨rekansen ontstaan.

We zijn vereerd om samen te werken met Syntra Antwerpen en Vlaams Brabant (Syntra AB) en de VDAB om deze ambitieuze visie te verwezenlijken. Samen vormen we een toekomst waarin leren en werken hand in hand gaan, waar elk individu de mogelijkheid heeft om zijn volledige professionele potentieel te benutten.

Sluit je aan bij ons in deze spannende reis naar professionele uitmuntendheid en werkgelegenheid. Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor de nieuwe generatie geschoolde werknemers!πŸ”©βœ¨

#Leerjob #ProfessioneleOpleiding #Werkgelegenheid #ProfessioneleUitmuntendheid #Syntra #VBAB #ToekomstVanWerk

MEER INFORMATIE : – https://www.syntra-ab.be/leerjobs of – https://www.vdab.be/opleidingen/leren-en-werken/leerjob